All for Joomla All for Webmasters

Vágóüzem

 

A vágóüzem 1998-ben kezdte meg működését, és még ebben az évben az Európai Unió országaiba és azon túlra való exportálásra jogosító vágóhídi engedélyszámot kapott.

Vágóüzemünkben kézi darabolással állítjuk elő termékeinket.

Cégünk, a Várda–Baromfihús Kft. elsődleges baromfifeldolgozást, friss és fagyasztott baromfitermékek gyártását végzi vágó üzemében. Célunk, hogy tevékenységünk során a Jó Higiéniai Gyakorlat, és a Jó Gyártási Gyakorlat alapelveit betartva az előállított termékeink a lehető legmagasabb szinten biztosítsák vevőink, fogyasztóink biztonságát. Cégünk eredményes működése hosszú távon csak úgy lehetséges, ha az általunk előállított termékek színvonalát a nemzetközi és a hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk olyan friss és fagyasztott baromfi termékek előállításával, amelyek kiváló alapanyagból készülnek állandó minőségi mutatókkal, tartós védelmet nyújtó, tiszta, esztétikus csomagolással rendelkeznek, és megfizethető, versenyképes árszínvonalon értékesíthetők. Eddig elért eredményeink, és azok jövőbeli továbbvitele érdekében az MSZ EN ISO 22000: 2005 Élelmiszer-biztonsági irányítási, BRC (Global Standard For Food Safety) Nemzetközi Élelmiszeripari szabványoknak megfelelően kiépített rendszert működtetnünk.

Társaságunk kiemelt figyelmet fordít a vevői igények magas színvonalú kiszolgálására, ezért lehetőséget biztosítunk az egyedi igények kielégítésére is.

Cégünk saját gépjárműparkkal rendelkezik, így a vásárlók által megrendelt termékeket módunkban áll a megjelölt szállítási címre leszállítani. Külföldi szállításokat is teljesítünk!